Jdi na obsah Jdi na menu
 


O projektu PB Schools

26. 11. 2008
Obrazek

Vážená Parto Billiard, návštěvnící našich stránek,

rozhodli jsme se za pomocí PB zaštítit nový projekt – PB Schools. Nosnou myšlenkou tohoto projektu je podpora růstu hráčských kvalit a schopností v pool-billiardu. PB Schools nabízí poradenství v oblasti techniky strku, provedení falší, taktiky v nábězích, ale také komplexní program pro začínající hráče.

Prvotním impulsem ke vzniku PB Schools byla potřeba zkvalitňovat a souběžně s tím srovnávat hráčskou úroveň v PB. Nicméně v některých z nás byla i touha předávat své zkušenosti dál a tímto způsobem pomoci rozvoji billiardového sportu. Elévům můžeme nabídnout základy a následně testování jejich pokroků na amatérském turnaji PB.

Samotný trénink probíhá vždy dle domluvy mezi hráči samotnými. Po oslovení poradce sdělte své požadavky a poradce Vám následně představí svou nabídku a podmínky, za kterých se s Vámi bude setkávat.

Skupinu poradců PB tvoří :

Vítáme iniciativu ze strany současných hráčů PB o rozšíření skupiny poradců. Při vážném zájmu a seriozním vystupování v roli poradce splníte podmínky stanovené na poradce PB.

Doufáme, že bude PB Schools v osobě svých poradců dělat Partě Billiard čest.

Daniel a Honza L.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Presun debaty

(Daniel, 20. 10. 2009 15:26)

Presunuji nerelevantni prispevky k tomuto prispevku do vzkazniku (nejsou relevantni k nicemu). V prubehu dneska. Pockam, kdyby se tu nahodou jeste chtel nekdo postizeny nazorem vyjadrit :-).

Mááám svůůůj svět jinak vymyšleneeej...

(Simona, 20. 10. 2009 14:42)

:-D

Simone

(Standa, 20. 10. 2009 13:23)

Z toho si nic nedělej. Nikdo na světě nemůže být dost chytrý na to, aby chápal úplně všechno.

Vyhrazuji si právo tento komentář vysvětlit každému jinak.

Simone

(Daniel, 20. 10. 2009 11:36)

Ne jenom jako, je to jiny svet a je to zcela jiste mimo Tve chapani ;)

Ja si proste nemuzu pomoct.

(Simona, 20. 10. 2009 10:33)

Je to jako hlasy z jineho sveta! Asi hodne nadcasove, mimo me chapani. :-)))
Vyhrazuji si pravo tento komentar nikomu nevysvetlovat:-)))

tak jak to vypadá

(Pavel M., 19. 10. 2009 17:59)

s tou servírkou? Nijak nevím, jestli tam pracuje nebo ne, fotka tu není žádná. Že si někdo dělal srandu? Jak ona má vážný zájem o práci, já mám taky vážný zájem :-).

Co z toho plyne? PB jako poolová organizace upadá, stává se z ní seznamka. Hip hip hurá.

Jsem volny ..

(Daniel, 3. 10. 2009 13:38)

kdo ma zajem o treninky ? Posledni dobou jsem posilil v teorii a obohatil jsem svuj repertoar o nove treninkove plany ..

Prijdte!

(slecne Beránkové , 16. 3. 2009 11:13)

Omlouvam se za hloupy vtip. Prijdte ted v nedeli 22.3.2009 na 17:45 do herny SOGAARD a ptejte se na mne (Daniel). Nekoho ted shanime, takze si muzeme pohovorit o Vasem angazma.

stále nemám koho trénovat :'(

(Kubajs :), 13. 3. 2009 16:36)

:(

slecne Beránkové

(Daniel, 9. 3. 2009 13:04)

Fascinující :-) Můžeme Vás naučit základy pool billiardu a možná s Vámi někdo půjde na rande.. možná k nám budete moci chodit na turnaje .. avšak vlastní hernu nemáme, tj. není, kdo by Vás zaměstnal.

sevírka?:)

(Vojta, 9. 3. 2009 10:03)

Dane, to ses mi mohl taky zmínit, že budeme mít vlastní servírky:)By nás pak na to určitě bylo více:)

uchazečka o možné místo servírky

(Lucie, 9. 3. 2009 9:42)

Dobrý den,mám vážný zájem pracovat u Vás v podniku jako servírka.Jmenuji se Lucie Beránková a je mi 20let.Vystudovala jsem ekonomicko-obchodní školu s maturitou.-Obor management obchodu a služeb.Budu velice ráda za odpověď.Přeji hezký den.

S pozdravem

Beránková Lucie

Zkuska Mastera Party Billiard

(Daniel, 23. 2. 2009 13:28)

Vojtech Safranek vcera slozil sve masterske zkousky. Nyni se zove hrdym titulem Master Party Billiard. Cest a slava. Hura !

PB Schools ma logo!

(Daniel, 15. 2. 2009 14:36)

Dik patri Honzovi L.

trenovat nadale

(Vojtovi, 10. 2. 2009 12:28)

... doufám že budu mít tu čest pod ím trénovat i nadále ..

Kazdy ma svuj pridel a Tvuj se zacina spis prelevat do lektorstvi.. nebudes padawan vecne a uz vubec ne dlouho .. :-)

Vojtovi dík

(Daniel, 10. 2. 2009 11:47)

Dík.. snad máš pravdu ve všem, co píšeš. Ještě jednou dík :-)

Veřejná pochvala Dana:)

(vojta, 9. 2. 2009 18:18)

Musím Danovi veřejně a předevšemi poděkovat, protože to jak jsem se prenzentoval na posledním turnaji jest především jeho zásluha.

Pro nováčky:
Sami se můžete poctivým tréninkem naučit spoustu věcí, jak dobrých tak i těch špatných. Průšvih je, že ne úplně všechno jste sto sami posoudit, co si ponechat a čeho se zbavit, protože některé věci prostě sami nevidíte. Dokonce ikdyž si myslíte že víte v čem je problém, jádro pudla je většinou mnohem hlouběji než si myslíte. (O tom, že vím o čem mluvím, svědčí myslím dostatečně moje sebereflexe:) Pokud máte k dispozici kvalitního učitele, tak tenhle problém odpadá.A Dan dle mého soudu rozhodně kvalitním lektorem je. Trénovat pod ním byla a je dřina, to se nedá popřít, ale je to dřina smysluplná a efektivní, protože veškerá ta cvičení, která jsem pod jeho vedením dělal a stále dělám, neuvěřitelně pomáhají při hře samotné, ikdyž jsem o užitečnosti některých z nich původně dost silně a jak se pak ukázalo neoprávněně, pochyboval. Navíc mi mi ve spoustě věcí velmi dobře poradil a stejně tak mi úporně zbavuje všech pralesních zvyků, které sem nachytal buhví odkud:)
Takže jako lektora rozhodně doporučuji a doufám že budu mít tu čest pod ím trénovat i nadále:)


uprava pruvodniho slova

(Daniel, 7. 2. 2009 11:58)

Vzhledem k tomu, ze budeme vyvesovat toto intro na nastenku na SOGAARDu, dovolil jsem si malinko poupravit text. Prelozil jsem svou puvodni verzi z amaterstiny do schematu what-why-how.

Ó, díky, díky :-)

(Honza L, 4. 2. 2009 13:49)

Jsem rád, že jsem ti s tou technikou mohl pomoci. Pokud člověk ví, kde dělá chybu, je to první krok k její nápravě.
A hrozně mě těší, že ses opět dostal do finále. Sice jsi přišel o svou 100% finálovou úspěšnost :-), ale i tak je to super. Kéž bych tě brzy v tomto napodobil :-)

Díky Honzovi

(Honza K., 4. 2. 2009 12:29)

Tímto bych chtěl veřejně poděkovat Honzovi L. za pomoc s mojí technikou. Poslední dobou mi hraní zrovna moc nešlo a v celkem krátké době, kdy mi Honza pomohl s mojí technikou a postojem se moje hra celkem podstatně zlepšila. Důkazem je moje umístění v 43. turnaji, které je na moje poměry vpravdě nadstandardní.
Jako lektora na techniku můžu Honzu jen doporučit.